Napokon ce ovim znacima sve da krene kako su zeleli!

Napokon ce ovim znacima sve da krene kako su zeleli!

10. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vodi vas osecaj vrlo lep i snazan, a sa druge strane ste zabrinuti. Treba vam samopouzdanja  i snage da se okrenete napred i da ispratite ono sto ste naumili. Mada ste se zaljubili, ipak  niste sigurni sta osecate i sta mozete ocekivati.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav prema jednom znaku ce vas odvesti daleko. Cak i da pozelite nazad, necete moci. Zato budite oprezni u svemu i pokazite sta vas  zanima i sta zelite. Odmerite svoje mogucnosti i nemojte da  se previse zanosite.

 

STRELAC

Srce vas vuce na jednu, a vas razum na drugu stranu. Zasto se malo ne opustite i ne pokazete da je vreme da se malo presaberete.Ako ste do sada sve cinili na volju  razumu, ucinite nesto i za svoje zelje.Sledite srce!

 

JARAC

Jedna vodolija vas uporno gleda i reklo bi se da se u vas i zaljubila. Nemojte biti slepi kod ociju, no osvrnite se oko sebe. Gleda vas sa ljubavlju i od vas jedino zeli da joj i uzvratite istom merom.Nemojte  mnogo razmisljati.

 

VODOLIJA

Zaljubljeni ste u jednoga jarca i cinite sve da to i primeti. Vreme je da ga naterate da vas primeti.Ne zelite da se dugo premislja, vec da iskoristite  sve svoje moci na brzinu.Cekate da vam uzvrati.

 

RIBE

Razumete  da vas neko ceka i da vas voli svojim srcem. Verujte da vas voli i svim srcem, ali se plasi da cete ga ignorisati. Pokazite da vas pravac vodi u smeru zelja koje su vam prioritet.I tako cete imati sansu da zajedno zavrtite kolo srece!

Stranice: 1 2