Slika koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva da li ces do kraja GODINE uspjeti da OSTVARIS SVOJ SAN, ili cete SUDBINA KAZNITI i VELIKU BOL TI DONIJETI!

Slika koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva da li ces do kraja GODINE uspjeti da OSTVARIS SVOJ SAN, ili cete SUDBINA KAZNITI i VELIKU BOL TI DONIJETI!

10. travnja 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba koja se je uvijek borila za svoju poslovnu srecu. Tebi i kada su svi govorili da nesto neces postici, ti se potrudis da bar pokusas, Vrijedna si osoba koja je uvijek znala, da se izbori sa zivotom bilo to na poslovnom ili u tvom privatnom zivotu. Veliki si borac za svoju srecu, jer ti znas da se u zivotu mora boriti za ono sto nam je bitn. Poslovna sreca tebi nije u zadnje vrijeme bila mnogo naklonjena, ali ti si pokuavao da ostvaris sto vise uprkos svim padovim koji su te zadesili.

Osoba si koja se bori, i koja ce se tokom ove godine i dalje morati boriti, jer istina je da ti nece biti lako u nekim periodima.

Ali ti periodi su prolazni, i tebe velika sreca ocekuje na polju ljubavi. Ti ces uspjeti da ostvaris jedan svoj poslovni san koji ti mnogo znaci. Pred sam kraj mjeseca jula. Dolazi do velikih promjena koje ce od tebe napraviti sretnu osobu. Uspjeh je tebi do kraja godine zagarnotavan. Slika oju si izabrao sluti velikoj poslovnoj sreci, sto i jeste bila  tvoja najveca zelja.

 

SLIKA BROJ 2

Ti si bice koje je uvijek tjeralo po svome . Malo je onih koji tebi mogu dati savjet kojeg ces ti poslusati,Mnogo toga cinis na svoju stetu, jer ti si ponosna osoba koja uvijek zeli sve sama da postigne. I sam znas da to nije najbolja ideja, ali ti si tako odlucio i to niko ne moze da promjeni. Ti volis da pomazes drugima, ali ne dozvoljavas da srugi pmagaju tebi. Osoba si koja vjeruje u sebei koja misli da sve sam mozes postici.

Ti mas jednu zelju, ali da bi se ta zelja odtvarila potrebna ti je pomoc drugih ljudi.

To neces dozvoliti i samim tim tvoj zelja se do kraja godine nece ostvariti. Sudbina ti nece biti kalonjena,  bas zbog toga sto ne dozvoljavas ljudima da ti pomognu kao sto i ti njim pomognes. Zelis za sve sam da se izboris i sudbin cete pustiti da se pokusas izboriti za svoj san, ali na kraju ces shvatiti da nisi bio u pravu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici

Stranice: 1 2