Kome ce ova sedmica  doneti ostvarenje zelje, a kome BOL, SUZE i RAZOCARENJE?

Kome ce ova sedmica doneti ostvarenje zelje, a kome BOL, SUZE i RAZOCARENJE?

11. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Na zalost, ovih danace vas stici veliko razocarenje na emotivnom planu. Vaa veza ce se raspasti kao kula od karata.Ako  ste i mislili da je vasa veza tako losa, ovaj raspad ce vas kostati bola i razocarenja.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav ce vas voditi dalje, ali necete znati  kuda. Zaljubljeni ste u nekoga i ne vidite neku perspektivu sa njim.Osecanja su vam daleko jaca i ne obazirete se  sto ovako da tapkate u mestu.

 

STRELAC

Vasa situacija nije bas kako treba, a i ona ce ovih dana da pretrpi neke promene. Vasa ce se radost  poljuljati jer ste ocekivali da ce biti na  bolje. Ipak ce nesto da krene  na gore, pa ce sve da izmakne kontroli. Ako bilo sta mozete  iskoristiti, vi ucinite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa je dobra volja sta zelite, a sta cete uciniti. Niko ko vi ne moze da vlada I da bude tako    ravnodusan. Vi ste neko ko ce u ovoj sedmici morati da donese velike odluke i zeleli vi to ili ne,   na vama ce biti da  neke stvari promenite. No,moguce je da ce doci do toga da nekome nazalot slomite srce.

 

VODOLIJA

Vama ce u ovoj sedmici biti naglasene emocije. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, odluka o tome sta je ono sto zelite je samo na vama.

Ako ste sada slobodni,vrlo je moguce da ce doci do pocetka jedne vrlo lepe ljubavne price. Na vama je  da li ce tako i biti.

 

RIBE

Vama ce u ovoj sedmici jako smetati ljubomora vase voljene osobe. To je ono sto ne mozete da promenite, ma koliko da zeleli. Do  nje vam je stalo   i iskreni ste prema njoj ali ona se  mnogo plasi da vas ne izgubi… Prosto,jace je od nje da sumnja u svaki vas korak.

 

Stranice: 1 2