SREDA koja sledi moze da donese OSTVARENJE najvece ZELJE  i ljubav o kakvoj su MASTALI!

SREDA koja sledi moze da donese OSTVARENJE najvece ZELJE i ljubav o kakvoj su MASTALI!

11. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete vrlo otvoreni i pokazete sta zelite. Mozda vam se pruzaju neke nove mogucnosti, pa se okrenite. Jedna osoba je vrlo spremna da odgovori na sve vase zahteve, samo vi to ne znate. Osvrnite se!

 

BIK

Okrenite se  vaznim stvarima umesto sto tracite svoje vreme. Mada cinite i neke korisne stvari, ipak je vreme za konkretne. Zato ce jedan blizanac da cini za vas nesto sto vas  nece  oduseviti. Moracete  da precutite neke stvari.

 

BLIZANCI

Ne znate sta vam je bilo  i sta vas ceka, a morate dalje.Jedan vas bik dodatno zabrinjava i ceka da mu se okrenete i da ga podrzite. Dok cete mu sugerisati na konkretne stvari, on ce da pokaze ravnodusnost na vase predloge.

 

RAK

Mozda bi bas ovaj dan mogao da bude i vas najsrecniji dan u mesecu.Niste se nadali nicemu posebnom, ali stvari se desavaju bez i da  pomislimo da hoce. Vreme je da budete spremni da danas ostvarite svoju najvecu zelju, a znate vec koju.

 

LAV

Okrecete se novim koracima i vreme je da budete spremni da ih pratite. Jedna ce vam osoba uci necujno u zivot, ali cete biti nesigurni po pitanju osecanja.Od vas se ceka da prosledite osecanja i tacno znate  sa osecate.Da li se zaljubljujete?

 

DEVICA

Sreca ce vas poneti i zateci skoro nespremne da je prihvatite.Od vas se ceka da budete  spremni da poverujete da je danas moguce ostvarenje vase najvece zelje. Jedna ce vas osoba uveriti u ljubav koja se radja i bicete najveci srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2