SREDA koja sledi moze da donese OSTVARENJE najvece ZELJE  i ljubav o kakvoj su MASTALI!

SREDA koja sledi moze da donese OSTVARENJE najvece ZELJE i ljubav o kakvoj su MASTALI!

11. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nadjite se na pola puta sa jednom osobom i znacete da li  mozete racunati na  srecu.Ono sto vam srca kazu, bice i jasno i konkretno.Bice vam putokaz ka daljim danima, i zato ovaj dan ocekujte  odlucujucim danom.

 

SKORPIJA

I pred vama je nesto novo i vreme je da pokazete svoje ciljeve.Budite spremni da idete za svojim proritetima. Nemojte da se dvoumite i padate u vatru sta cete i kako cete. Sledi vam susret sa nekim, a vi pokazite da ste spremni  za tajne.

 

STRELAC

I vi cete imati i zelje i razuma koja ce vas danas voditi. Vreme je da budete spremni da sledite srce i razum, i u skladu budete sa oboje.Vec vas je vodilo srce, pa znate kako ste prosli. Sada budite razumni i nemojte da zurite sa osecanjima.

 

JARAC

Budite spremni da se danas nosite sa novim koracima i vreme je da se drzite hrabro.Vasa sreca je da se danas osecate poletno i da ste spremni za novi dan.Zelite da idete sa novom odlukom koju cete danas doneti i ocekujete pozitivne  stvari.

 

VODOLIJA

Ako ste i odlagali  da donesete jednu odluku,danas je dan za nju.Odavno ste hteli nesto novo, ali niste imali hrabrosti.Vreme je da budete spremni ma sta  da se bude desavalo.Mozda u pocetku nista ne bude dobro, ali ce biti kasnije.

 

RIBE

Suvise ste spremni za neke stvari, da biste sada odustali. Nema veze sto ce vas snaci prepreke kojima se niste nadali.Krenuli ste za necim i sada je vreme da se ne zaustavljate.Imate zelju da dodjete do cilja i necete stati dok ga ne ostvarite.Danas krecete!

Stranice: 1 2