Vagi i Vodoliji emotivni brodolom, Ribama kolo srece napred, dok ce jednom sve da krene nizbrdo…

Vagi i Vodoliji emotivni brodolom, Ribama kolo srece napred, dok ce jednom sve da krene nizbrdo…

11. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Trudite se svom snagom da odrzite nivo koji vas  vodi  dobrim putem.Vasa emotivna veza je u granicama i vreme je da se pokazete da je zadovoljavajuca.Neko vas zeli povesti putem sumnje, ali se ne dajte odvratiti.Verujte u svoju vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ljutiti ste i besni na sve oko sebe, a deluje kao da niste na sebe.Vise krivite sve druge, a ne sebe, za ono sto vam se zbiva. Vasa je ljubav  dosla u temu razmatranja jer sve cini partner, a vi nista. Za sve razmirice ste krivi vi sami, jer ne vodite  pravim putem.

 

BLIZANCI

Srce vam kuca snagom ljubavi i vreme je da se i dalje tako postavite.Neka se sve vase ljubavi ostvare i zelje kakve ste zamislili. Za sada je sve po vasem i bas onako kako obomu godi. Radujte se danima koji slede.

 

RAK

Vreme pred vama morace vam dati da se srede neke lepe stvari.Od vas se  ocekuje da budete u smeru  samo lepih zelja i dobrih desavanja. Vse srce ce kucati za zaljubljene  parove, i ono sto kao par sanjarite. Spremni ste ici za snovima.

 

LAV

Nadate se pomirenju sa bivsom ali od toga nema nista.  Nemojte se previse opustati, jer je vreme nekih novih momenata. Vasa emotivna slika je bila bolja, ma kako je losom smatrali. Ipak ce sve krenuti nizbrdo, i pogorsace se sve.

 

DEVICA

Nemate osecaj da ste se  ostvarili ni radno, ni emotivno.Mozda je vreme da se neke stvari  znatno poprave, i da postanetze mnogo srecniji. Sve ce boiti do vas i vreme je da  sami odreditze tok stvari.

Nstavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2