NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA CETVRTAK,13.APRIL:Nekome sledi FANTASTICAN DAN!

NAJSRECNIJI ZODIJAK ZA CETVRTAK,13.APRIL:Nekome sledi FANTASTICAN DAN!

12. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Jedna devica vam je draga, ali osecate da je postavila gard prema vama. Mozda je vreme da bas vi razbijete sve oko sebe i prepreke koje stoje, savladate.Uverite je da ste dobri i da ste oboje pod uztiskom zlobnih sto sire traceve okolo.

 

SKORPIJA

Hteli ste poznastvo sa nekim i danas cete ga i imati.Oseticete se jako lepo, pa cak i pocastvovano. Jedan lepi strelac ce ciniti sve da vam se dopadne. Dajte mu sansu i ne bezite vise u samocu. Nek danas vreme samoce prodje, a vi budite srecnik dana.

 

STRELAC

Primetili ste jednu skorpiju vec odavno i vreme je da se danas i upoznate licno. Ne morate misliti sta ce da bude, jer vamje jasno daje volite. Susret ce da blesne kao munja i za cas ce spojiti vase duse kao jednu.

 

JARAC

Neko vas voli i vreme je da mu date sansu. Ako ste voljni da cujete komentare sa strane, znacete da vas smatraju parom. Cak misle da ste idealna kombinacija, pa nije lose da poslusate. Bar cete znati da ste pokusali.

 

VODOLIJA

Pred vama su novi koraci i morate ih dati.Vreme je za odluke koje ste do sada izbegavali.Okrenite  se onome sto vam je vazno i ne mislite o detaljima.Sitnice vam nece doneti bog zna sta!

 

RIBE

Vi ne volite ovaj dan, bio petak ili ne. Bitno vam je  samo da je  trinaesti jer vam nije omiljeni broj. Zato vesto izbegavate da delujete i da cinite bilo sta ovoga dana Radite i zelecete da prodje sto pre kako vam ne bi bilo nekih  neprijatnosti.

Stranice: 1 2