Necije aprilske ljubavi se blize kraju, dok ce vecini znakova srecom da  procvetaju!

Necije aprilske ljubavi se blize kraju, dok ce vecini znakova srecom da procvetaju!

12. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce koje vas baca u plamen ljubavi, ponasa se ushiceno. Vreme je da budete na oprezu i da se zna sta vamje ciniti. Ne zurite da se izjasnjavate po pitanju osecanja.Izgleda da ste samo zaneseni trenutno, umesto da ste zaljubljeni.

 

SKORPIJA

Ne zna se sta biste pre i vase srce  vas baca u vatru. Cas vas upozorava na moguce greske, cas vas baca u stanje zaljubljenosti.Kako da se resite dileme koja vas muci i da budete sigurni u ono sta osecate? Dobro razmislite.Mozda to nova ljubav cveta u srcu!

 

STRELAC

Budite uporni i odlucni svojim  koracima koje zelite da napravite.Vreme je da vam se upornost  isplati i koraci koje napravite budu daleko bolji. Nemojte nesto da se nadate da cete na lepe oci i dobiti.Za sve se mora uloziti trud.

 

JARAC

Srce vas vodi da se odlucite sta cete i kako.Zato se nemojte kockati sa osecanjima, ni svojim, ni tudjim.Sad vam se pruza sansa i  gledajte sta cete sa njom. Da li cete je iskoristiti ili ne, uskoro vam se nece pruziti cak ni priblizno slicna njoj.

 

VODOLIJA

Ljubav ce vas povesti napred i vi  je samo sledite.Nemojte da rasipate zelje, nego ih sledite.Ne cekajte na partnera ako zelite biti srecni. Snadjite se i iskusajte njegova osecanja. Tako cete znati sta oseca i na cemu je vasa veza zasnovana.

 

RIBE

Upali ste u neku situaciju koja ce zahtevati detaljna resenja. Moracete biti konkretni i pokazati sta vam je  ciniti.Ne smete se dugo premisljati jer aprilske ljubavi znaju biti varljive.Pazite ad se i sami ne prevarite!

Stranice: 1 2