U narednim danima:Bik u finansijskom skripcu,Devici sreca nagrada za sve tuge, Vaga i Skorpija u novoj vezi…

U narednim danima:Bik u finansijskom skripcu,Devici sreca nagrada za sve tuge, Vaga i Skorpija u novoj vezi…

12. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste voljni da se predate, zelite dalje a nemate snage.Mozda ce vam zvezde pomoci da se  ponovo ohrabrite i da se osnazite. To biste mogli samo u slucaju vase iznenadne srece. I verujte da stize u liku jedne  skorpije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ne ocekujete da se bilo sta promeni, a vec osecate da vas  nece sreca. Zasto ste tako ubedjeni u ono sto moze biti jako iznenadjujuce? Mozda ce bas u narednim danima  da se osete vase emocije i novi talas koji ce  vas oraspoloziti.

 

STRELAC

Kao da se srecete sa jednom osobom, bas tako se i ponasate, vrlo ushiceno.Ne znate kako da se postavite, niti sta da kazete.Necete pogresiti ni ako pokazete samo da ste iznenadjeni onim sto sledi. Vazno je da su vasi osecaji lepi, makar ih i ne pokazali.

 

JARAC

Vec ste  dovoljno ponizeni jer je dovoljno sto niste srecni, a bili ste na korak sreci.  Vaseg partnera  je odvukao neko drugi, bas kada ste racunali na srecu. Verujte da je bolje sto se sve desilo, nego mnogo kasnije. Vise biste patili, jer bi se previse i vezali.

 

VODOLIJA

Vase ce se ponasanje  menjati iz dana u dan, iz casa u cas. Moracete da povedete racuna o sebi, ali i svojoj okolini. Nemojte da svoju negativnu energiju prenosite na svoju okolinu.A nije dobro ni zbog vas, moracete se poceti ponasati  optimisticno.

 

RIBE

Konacno zelite novu vezu i vreme je za jedan susret.  Desice se narednih dana i to ce biti nesto sto ce vam vratiti volju u zivot. Vasa radost ce biti ocigledna, a bas kao i vasa zaljubljenost.Osecate kao da je to vasa srodna dusa, a sreli ste je slucajno.

 

Stranice: 1 2