Necije aprilske ljubavi se blize kraju, dok ce vecini znakova srecom da  procvetaju!

Necije aprilske ljubavi se blize kraju, dok ce vecini znakova srecom da procvetaju!

12. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nece vam bit ikako zelite, ali ste navikli da bude i gore. Na vasu srecu, ipak vam nece biti bas tako lose.Okrenite se svome srcu i srcu koje vas zanima. Ne brzajte i dajte vremena vasoj vezi da zazivi i da se lepo razvija.

 

BIK

Vreme je za ozbiljna razmisljanja i mnogo ozbiljnije stvari. Mesecima izbegavate da prihvatite svoju situaciju koja je beznadezna. Uporedo sa njom bezite od sopstvene odgoornisti za ono sto propustate. Partner vas nece cekati dugo.

 

BLIZANCI

Vas partner zasluzuje orden za strpljenje, a ne samo vase pohvale.Pokazite malo vise zasluga  prema njemu i razumevanje.  Ovako vas partner se oseca usamljeno, i vasa ljubav polako vene. Bas kao da se blizi kraju. Ucinite ako mozete bilo sta.

 

RAK

Osecate se tuzno i usamljeno jer ste zanemareni. Sa strane partnera vise nemate cemu da se nadate. Bas kao da vas je prestao da voli,  i da mu niste vise ni mili ,ni dragi.Necete moliti za mrve ljubavi,ako puca, neka i pukne. Bolje je pre, no kasnije.

 

LAV

Prestali ste da mislite o nekome i tako je i bolje.Svesni ste da sto pre to ucinite, pre cete i prestati da se nadate boljitku.Vreme je  da se okrenete  jednoj osobi koja vam pocinje da budi interesovanje. Postace melem za vase rane.

 

DEVICA

Niste svesni onoga sto vas ceka i sta ce da se desi iznenada.Dok tugujete misleci i bivsoj ljubavi,vas ceka nova. Samo sto se nije desio susret sa onim ko ce vas uskoro zavoleti.I koga cete zavoleti vi ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2