Bik u NOVCANOJ SRECI, Rak VOLJEN, a ovaj znak ce upoznati NOVU LJUBAV!

Bik u NOVCANOJ SRECI, Rak VOLJEN, a ovaj znak ce upoznati NOVU LJUBAV!

14. travnja 2023. 0 By Maja

RAK

U zadnje vrijeme imate velike sumnje u iskrenu ljubav vase voljene osobe. Mnogo toga se je promjenilo i nista nije kao prije. Nikada niste bili zodijak koji je mogao da se pomiri sa tugom jer vi zivite samo za ljubav.

Jako vam tesko pada sto u voljenu osobu nemate veliko povjerenje kao prije, ali narednom periodu cete imati priliku da se uvjerite da niste bili u pravu. Naravno da uvijek mozete vjerovati svom partneru jer on vas voli najvise na svijetu. Poslovni problemi mu nisu dali mira, i to se je odrazilo na vasu vezu.

Voljena osoba u narednom periodu ispunjava jednu vasu najvecu zelju sto ce vam dokazati koliko ste voljeni. Vas partner ce vam ostvariti nesto sto cijeli zivot zelite i o cemu ste uvijek sanjali. Pred vama je velika ljubavna sreca.

 

JARAC

Ljubavna sreca vama nije bila posebno naklonjena ali vi nikada niste prestali da se nadate da ce biti bolje. Zelite srecu u svom zivotu jer dovoljno je tuge i razocarenja iza vas. Vi ste zodijak koji voli iskreno i neko ko samo iskrenu ljubav zeli zauzvrat. Pred vama je period u kojem cete upoznati svoju veliku ljubav.

Jedan susret mijenja sve jer vi cete napokon da upoznate svoju srodnu dusu, osobu koja ce vas iskreno voljeti. Pred vama je ljubavna sreca kojoj ste se uvijek nadali  i ona ce napokon da pokuca na vasa vrata. Vrijeme je da na svojoj strani imate osobu koja ce sa vama ostati do kraja zivota. To ce biti ljubav koja je vama uvijek bila sudjena.

Stranice: 1 2