Izaberi najsladju zivotinju i saznaj vesti koje ti slede!

Izaberi najsladju zivotinju i saznaj vesti koje ti slede!

14. travnja 2023. 0 By Lala

AKOSTE IZABRALI ZIVOTINJU BROJ 2

Vi koji ste izabrali drugu sliku, izabali ste sliku malog maceta. Jasno da se radi o osecanjima jedne  osobe  za koju mislite da ce biti  vrlo vazna u vasem narednom periodu. Vas zivot se sveo na cekanje i tako osecate da morate da  se okrenete svim snagama i da verujete.

Nikako da se osecate spremnim da pridjete jednoj osobi sa kojom biste u vezu.Umiljavate se,radite sve da to primeti, ali za sada je samo umiljavanje sa vase strane. Mada ne polazete velike nade, vama predstoje  i mlad mesec i zvezdano nebo.

Dakle vase zeljene vesti ce zaista  da budu jako lepe i za vas vrlo pozitivne.

AKO STE IZABRALI  ZIVOTINJU BROJ 3

Vikoji ste izabrali sliku zivotinje pod rednim brojem tri, izabrali ste  pauna. Jasno da ste se  u zadnje vreme  vrlo usamljeni i ponositi i  na sve oko sebe posmatrate sa strane. Neke situacije nece biti lepe, ali cete se praviti da ne vidite nista i da ne primecujete.

Vreme je da budete spremni  da ucinite neke stvari bez saglasnosti i partnera i  misljenja svojih prijatelja. Vreme je da se okrenete napred i da gledate na sve sa pozitivne strane. Neko vas je jako razocarao ali sada necete ni da pricate o tome.

Svoje tuge i svoje boli ste  zakopali  u svoju samocu i na sve gledate sa odstojanja i vrlo ponosito. Ponos necete da gazite, cak ni po cenu ponovne ljubavi.Nekima moze, a po vama,kad jednom pukne, ne moze se lepiti,niti vise biti kao pre.

Stranice: 1 2