Nekome SRECA, nekome RASKID: Evo sta vam donosi SUBOTA kada je LJUBAV U PITANJU!

Nekome SRECA, nekome RASKID: Evo sta vam donosi SUBOTA kada je LJUBAV U PITANJU!

14. travnja 2023. 0 By Maja

 

VAGA

Vama dolazi dan u kojem cete biti samo sretni sa voljenom osobom. Pred vama je dan u kojem vi za probleme necete znati. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donosi. Sve ce da vam krene na bolje kada je vasa veza u pitanju. Slobodne vage ce upoznati jednu predivnu osobu.

SKORPIJA

Pred vama je dan u kojem ce sa voljenom osobom doci do nesuglasica koje ce vas mnogo razocarati. Pred vama su problemi koji vam nece lako pasti ali vi necete prestati da se borite za svoju srecu. Ni slobodne skorpije nece imati mnogo srece kada su emocije u pitanju.

STRIJELAC

Pred vama je dan koji ce vam donijeti veliku srecu kada su emocije u pitanju. Pred vama je dan koji ce vam samo veliku srecu donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo i koja ce vam samo dobro donijeti. Sreca ce vas pratiti jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti.

JARAC

Predivan dan je pred vama u kojem vi za probleme necete znati. Pred vama je velika sreca kakvoj ste se i nadali. Poslije mnogo problema vi cete samo za iskrenu srecu znati. Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose. Slobodni jarci ce saznati da ih neko potajno obozava.

VODOLIJA

U danu koji je pred vama vi cete sa voljenom osobom samo za veliku srecu znati. Pred vama je subota koja ce vam donijeti srecu kakvoj ste se i nadali. Vas ocekuju desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vrijeme je za srecu kakvu ste i zeljeli.

RIBA

Predivna subota je pred vama koja ce vam donijeti srecu koju ste iskreno zasluzili. Ocekuju vas promjene koje ce vam napokon samo dobro donijeti. Vrijeme je za srecu sa voljenom osobo koja ce vam znaciti mnogo.

Stranice: 1 2