Subota ce biti APSOLUTNO CAROBNA za cak TRI znaka!Evo ko ce biti NAJSRECNIJI!

Subota ce biti APSOLUTNO CAROBNA za cak TRI znaka!Evo ko ce biti NAJSRECNIJI!

14. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da bude spremni na nove korake. Znate vi i sta trebate i sta morate. Nikako da se pokrenete jer se plasite neuspeha.Krenite slobodno, danas ce sreca da bude na vasoj strani, verovali ili ne!

 

BIK

Od vas se jedan blizanac nada da cete mu ispuniti njegova ocekivanja.Ne radi se o tome jesu li velika ili mala.Radi se o tome da vi shvatite da su to ocekivanja sa razlogom.I da su od velike i prave zivotne vaznosti.

 

BLIZANCI

Srce vam se cepa kada vidite kako se jedan bliski bik  ponasa neodgovorno.Ne da to cini samo vama, vec i sebi najvise.Mozda je vreme da ga naterate da shvati neke svari i da se okrene ozbiljnim koracima. Svima oko sebe  cini sto i sebi.

 

RAK

Zasto se i dalje mucite i opterecujete oko nemogucih stvari.Ono sto mislite da mora, to nece biti, i pomirite se sa time.Nista od vase srece i vasih odredjenih  prituzbi i jadikovanja.Vreme je da prihvatite da su neke stvari nemoguce.

 

LAV

Ljubav sto vas vodi ka jednoj devici bice kao reka.Ponece vas oboje i nosice vas plimom ljubavi. Zato ste danas  jako srecni i zadovoljni jer osecate da vas  cekaju prelepi trenuci.I ujedno ste drugi srecni zodijak koji ce se smatrati srecnim.

 

DEVICA

Bice ubedljivo da cete danas poneti titulu najsrecnijeg zodijaka za ovaj dan. Ljubav koja vas je ponela bice i pokazana. Uskoro cete imati pravu reku osecanja, gde ce vam partner pokazati da vas iskreno voli.Carobna subota za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2