Subota ce biti APSOLUTNO CAROBNA za cak TRI znaka!Evo ko ce biti NAJSRECNIJI!

Subota ce biti APSOLUTNO CAROBNA za cak TRI znaka!Evo ko ce biti NAJSRECNIJI!

14. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Mozda cete postati ovisni o raspolozenju jedne osobe. Osecate se srecnim kada je ona raspolozena, a cim nije, vi ste na ivici placa.Mozda je najbolje da vidite razlog njenog ponasanja.Mozda to cini namerno, da vas udalji od sebe.

 

SKORPIJA

Pokusajte da nadjete dozu razuma, ali i dozu strpljenja koje svakako ne posedujete.Reci sipate oko sebe kao vatru, i ishitreno reagujete na bliznje.Morate naci neku ravnotezu sto se tice vaseg verbalnog ophodjenja. Jednom cete raku slomiti srce.

 

STRELAC

Vec imate plan dok radite i kako da radite. Necete izbegavati obaveze, ali cete jednu osobu da  uvrstite u  deo svoga plana.Trazicete njenu pomoc i bez obzira sto biste mogli sami da odradite sve. Zaljubljujete se u kolegu.

 

JARAC

Srce vam je spremno da voli, pa pokazite  i koga.Jedan kolega vam stalno trazi pomoc, a vi ste solidarni sa svima. Razlika je samo u tome sto vasa solidarnost prema jednom liku postaje zaljubljive prirode. Priznajte da je tako.

 

VODOLIJA

Na umu vam je jedna riba i upozorenje koje vam je dala. Nije to ucinila licno, ali su vam njeni prijatelji sve preneli. Oboje ste zaljubljeni i oboje krijete ljubav.Vreme je da se izjasnite jer vas nece cekati dugo. Opredelite se i znajte sta vam je ciniti.

 

RIBE

Dok pokazujete da ste zaineteresovani za jednu  vodoliju, ovih dana, danas cete reci stop! Zna i vidi sve jer nije slepa kod ociju! Zato necete da molite za ljubav, vec cete danas da se pokazete da imate ponosa. Ako zeli da budete skupa, neka vam pridje i nek se izjasni. Ono sto vas ceka, iznenadice vas!

Stranice: 1 2