NEDELJA ce biti DAN ZA PROSIDBU,a jednom znaku sledi TAJNO VENCANJE!

NEDELJA ce biti DAN ZA PROSIDBU,a jednom znaku sledi TAJNO VENCANJE!

15. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Velika ljubavna sreca je pred vama koja ce vam donijeti samo dobro . Voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas oduseviti. Pred vama je tajno vjencanje sa voljenom osobom. Pred vama je sreca koja ce vas oduseviti. Sreca ce vam biti naklonjena kao rijetko do sada.

BIK

Pred vama su promjene koje ce vam donijeti nesuglasice koje vam nisu potrebne. Ali previse ljubomore vlada u vama koju ne mozete da kontrolisete. Nemate razloga za to jer pred vama su desavanja koja ce vam dokazati koliko ste voljeni.

 

BLIZANCI

Pred vama je dan koji ce vam donijeti samo veliku ljubavnu srecu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti, jer vi za probleme necete znati. Sve ce da vam krene samo na bolje. Sreca je na vasoj strani kao nikad do sada.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti jedan susret sa osobom koju nikad  niste preboljeli. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu jer dugo ste se nadali da cete sresti svoju bivsu ljubav. Sve ce da vam krene na bolje .

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti sretni jer pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene onako kako ste vi to zeljeli i kako ste se nadali da ce biti. Sve ce da vam krene na bolje.

DJEVICA

Ljubavna sreca vas prati na svakom koraku jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi cete biti sretni kao nikad do sada jer pred vama je sreca koja ce vam donijeti mnogo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2