Saznajte koji ce znak da se silno pokaze jer je imao VELIKU LJUBAV, a nije znao da ceni ono sto mu je pripadalo!

Saznajte koji ce znak da se silno pokaze jer je imao VELIKU LJUBAV, a nije znao da ceni ono sto mu je pripadalo!

15. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Zelite da zivite mirno ine dozvolite nekim burama da vas ponesu.Do sada ste odolevali svemu, ali sledi nesto sto necete moci da kontrolisete. Pokazite da znate sta vam je prioritet u svemu, jer  necete moci da sredite bas sve.

 

BIK

Cekate da vas nadje jedan novi novcani dobitak,makar i pozajmica.Zavaravate se tako nadajuci se nekim stvarima koje se nece desiti lako. Sada cete snositi posledice svoga nerazmisljanja i bicete jako razocarani,ali morate licno okrenuti list.

 

BLIZANCI

Raduje vas vasa sreca koja je makar i trenutna.Vi i ne znate za bolje jer ste navikli da se uvek nesto mucite i krpite dan za danom. Srecom, vas partner je uz vas i stalno vam je u svemu podrska.

 

RAK

Da nije vas, i vase ljubavi,  jedan bi blizanac skroz potonuo. Zato ste tu vi da mu dajete snagu i ulivate samopouzdanje.Zajedno ste mnogo jaci i vreme je da budete spremni da i dalje delite bas sve. Iovih dana idete istim tempom.

 

LAV

Vase emocije su deo vaseg bica koje nikako  da razumete.Poneli ste se jako silno i glumili ste ono sto niste. Neko vas je voleo jako, ali niste znali da cenite tu ljubav i jacinu.Sada vam je kasno da cinite bilo sta, jer kajanje stize kasno.

 

DEVICA

Moci cete da cinite nesto vrlo konkretno i nemojte da odustajete od plana. Srce vam kuca u smeru ljubavi koja vas vodi.Dugo ste slusali razum i drzali se pameti i sta je najpametnije u toj situaciji. Sada cete ici za srcem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2