Evo kome ce POCETAK NOVE SEDMICE biti SJAJAN:Moguc je NASTAVAK LJUBAVNE PRICE-posle RASKIDA POMIRENJE!

Evo kome ce POCETAK NOVE SEDMICE biti SJAJAN:Moguc je NASTAVAK LJUBAVNE PRICE-posle RASKIDA POMIRENJE!

16. travnja 2023. 0 By Admin

 

OVAN

Ljubavna sreca napokon kuca na vasa vrata. Pred vama je jedan susret koji ce sve u vasem zivotu da promjeni na bolje. Ljubav je napokon na vasoj strani i vi cete upoznati svoju srodnu dusu koja ce vam u zivotu znaciti mnogo.

 

BIK

Pred vama je jedan sretan dan u kojem cete  da se suocite sa velikom srecom. Pred vama su desavanja koja ce vam mnogo pomoci da ostvarite sto ste vec dugo imali u planu.Pred vama je pomirenje sa osobom koju najvise volite.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca je na  vasoj strani  i vi cete do kraja dana napraviti jedan potez koji ce i vas mnogo iznenaditi. Voljenoj osobi postavljate jedno pitanje koje vas vec dugo vremena prati. Odgovor ce vas mnogo usreciti.

 

RAK

Pred vama je dan u kojem  vam slijede mnoge obaveze, ali vi cete imati volje da sve rijesite u svoju korist. Mnogo toga ce vam poci za rukom, kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Veliki ste sretnik tokom cijelog dana.

 

LAV

Dolazi vam dan u kojem  cete postici sve sto ste ikada zeljeli. Pred vama je sreca samo takva i vi cete ostvariti sve svoje zelje. Na poslovnom polju vas prarti velika sreca, ali i na polju ljubavi vi cete samo sretni biti. Vama je sreca tokom cijelog dana naklonjena.

DJEVICA

Ponedeljak ak vam donosi novcanu srecu kakvoj se nikada niste mogli nadati. Pred vama su novcani dobici koji ce vas mnogo usreciti.Vi za probleme necete znati jer sve ce vam biti po volji. Veliki ste sretnik jer cete sve postici sto ste zeljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2