Evo kome ce POCETAK NOVE SEDMICE biti SJAJAN:Moguc je NASTAVAK LJUBAVNE PRICE-posle RASKIDA POMIRENJE!

Evo kome ce POCETAK NOVE SEDMICE biti SJAJAN:Moguc je NASTAVAK LJUBAVNE PRICE-posle RASKIDA POMIRENJE!

16. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Sreca napokon kuca na vasa vrata. Tokom ovog  dana vi cte postici sve sto ste imali u planu, posebno kada je novac u pitanju necete morati brinuti. I na polju ljubavi samo vas velika sreca ocekuje. Sreca vas prati na svakom koraku.

SKORPIJA

Vasa ljubavna sreca se polako blizi kraju jer pred vama je dan u kojem vam slijedi raskid sa voljenom osobom. Nece vam biti lako, ali vi cete pokusati sve kako bi nastavili dalje sa svojim zivotom.

 

STRIJELAC

Vi cete tokom ovog ponedeljka  postici mnogo vise nego sto ste to imali u planu. Pred vama je poslovna , ali i ljubavna sreca u kojoj cete vi iskreno uzivati. Vrijeme je i bilo da vam krene na bolje, jer sa mnogim problemima ste se morali boriti.

 

JARAC

Vi cete se u toku dana  ludo zaljubiti, ali nece to biti ljubav kakvu ste zamisljali. Vi ste naime u vezi, i vi cete tokom cijelog  dana biti izmedju srca i razuma.Nema sumnje u to da cete vi donijeti ispravnu odluku jer do sada se ne mozete zaliti na velike zivotne greske.

 

VODOLIJA

Ovaj dan vama donosi mnoog razloga za srecu. Pred vama su velike promjene na poslovnom polju koje ce vam donijeti savrsenu  zaradu. Vi cete biti zadovoljni i sretni sa svim desavanjima koja su pred vama. Sreca je na vasoj strani jer karma ce vas nagraditi za sve dobro sto ste cinili.

RIBA

Vama ponedeljak donosi velike promjene na poslovnom polju koje ce vas mnogo usreciti. Nazalost na polju ljubavi dolazi do problema koje necete moci rijesiti. Vi cete biti uporni da spasite vasu vezu.

 

 

Stranice: 1 2