Izaberi svoje SUNCE i saznaj svoju SUDBINU za ovo LJETO: Jedno je ZNAK TUGE zato biraj pazljivo!

Izaberi svoje SUNCE i saznaj svoju SUDBINU za ovo LJETO: Jedno je ZNAK TUGE zato biraj pazljivo!

17. travnja 2023. 0 By Maja

SUNCE BROJ 2

Osoba ste koja se mnogo zauzima za svoju srecu jer jako vam je bitno da zaobidjete tugu u svom zivotu. Sa problemima ste se suocavali u proslosti i to sebi vise ne zelite da dozvolite. Nije vam proslost donosila uvijek samo dobro, zato ste odlucni da se izborite za ono sto je vama u zivotu od znacaja.

Imate svoje ciljeve koje zelite da postignete jer vi ste osoba koja tacno zna sta zeli. Pred vama je ljeto u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom.

Pred vama su desavanja koja ce vam omoguciti da ostvarite svoje planove koje ste imali. Tuga nece biti dio vaseg zivota jer vama je samo velika sreca sudjena. Promjene su pred vama koje vam samo dobro donose.

 

SUNCE BROJ 3

Sunce koje ste izabrali donosi veliku tugu u vas zivot jer pred vama je raskid sa voljenom osobom. Vi ste uvijek cinili sve kako bi  u vasoj vezi vladala samo sreca ali ovog ljeta ce doci do velikih promjena. Vas ocekuje raskid sa voljenom osobom jer vi cete se morati suociti sa istinom. Voljena osoba ce vam okrenuti ledja zbog nove ljubavi sto ce vam samo veliku tugu donijeti.

Vase srce ce biti slomljeno jer pred vama je razocarenje kakvom se nikada niste mogli nadati. Osoba koju volite najvise ce napraviti gresku koju vi nikada necete oprostiti. Pred vama je ljeto u kojem cete se morati suociti sa velikim promjenama. Desavanja koja vas ocekuju nazalost samo vam probleme i tugu donose.

 

Stranice: 1 2