Vreme je da se OKRENE LJUBAVNO KOLO SRECE-pred vama je astro prognoza za sve znakove!

Vreme je da se OKRENE LJUBAVNO KOLO SRECE-pred vama je astro prognoza za sve znakove!

17. travnja 2023. 0 By Maja

 

VAGA

Pokusali ste mnogo kako bi vasa veza krenula u boljem pravcu, ali sreca vam u periodu koji je pred vam okrece ledja. Necete moci biti zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama jer mnogo toga ce se desiti sto ce vas natjerati da razmislite o svemu u sto ste se do sada nadali.

 

SKORPIJA

Velika ljubavna sreca je pred vama, jer voljena osoba vam dokazuje koliko ste voljeni. Imali ste sumnje u zadnje vrijeme, ali cete shvatiti da niste bili u pravu. Napokon cete biti sretni kao rijetko u zadnje vrijeme.

 

STRIJELAC

Jedna osoba vam priznaje svoja iskrena osjecanja, ali vi necete biti odusevljeni. Vase srce kuca za jednu drugu osobu koja vasim osjecanjima ne daje mnogo paznje. Vrijeme je da donesete jednu odluku koja ce i vas napokon uciniti sretnom osobom.

 

JARAC

Ljubavna sreca je vama u periodu koji je pred vama mnogo naklonjena. Vi cete sa svim desavanjima moci biti samo zadovoljni, jer napokon vam kuca sreca na vrata kojoj ste se i nadali.

 

VODOLIJA

U danima koji su pred vama sreca u ljubavi vam je itekako naklonjena. Jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav, i niko sretniji od vas nece biti. Napokon vas prati sreca kojoj ste se dugo nadali.

 

RIBA

Ljubav je vama jako bitna, ali nije vam velika sreca bila naklonjena. To ce u  naredna tri dana itekako da se promjeni.Pred vama je sreca u koju ste vjerovali i kojoj ste se iskreno nadali. Dolaze vam predivni dani sa voljenom osobom.

Stranice: 1 2