Vodolija  razocarana, Strelac i Jarac sa rukom u ruci,Vagama poslovna ponuda koja menja sve…

Vodolija razocarana, Strelac i Jarac sa rukom u ruci,Vagama poslovna ponuda koja menja sve…

18. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za vas oprez, a tek cete saznati i zasto.Od vas se ceka da shvatite u kakvu ste gru upali, i sta vas ocekuje.Vas partner nesto krije od vas, a na vama je da budete vrlo oprezni. Tek  cete otkriti o cemu se radi.

 

BIK

Vreme je da se srede neki vasi utisci, pa pustite da prodje malo vremena. Tek cete da shvatite na cemu ste, i sta je ono sto vas je drzalo u neizvesnosti.Mozda vam je neizvesnost i prijala, jer ste se plasili  sta sledi.

 

BLIZANCI

Brzo razmisljate i odmah resavate sta biste  i gde se uklapate.Zato ste vrlo mudri, i retko se desava da gresite. Ovaj put ce vas neko vesto da zavara. Partner vam sprema prevaru, a to cete  se i sami uveriti.

 

RAK

Vasa nada je da ce dani koji slede da vas oraspoloze.Za sada ste ubedjeni da se sprema nesto lepo, jer se i sami trudite. Partner ce vam biti zahvalan, znajuci da ima vasu podrsku i razumevanje.

 

LAV

Mada previse radite i vrlo ste aktivni, ipak ste bezvoljni. Nikako da pokazete volju, niti radost nakon zavrsenih obaveza. Osecate se tako jer kada zavrsite sa poslom, ne znate gde cete i sta sa sobom. Trazite da razgovarate sa jednom osobom.

 

DEVICA

Nadmudrujete se sa partnerom, terajuci mu inat. Ma kako se vi inatili, on nece da vam popusti. Shvata da zelite da isterate nesto na svadju, a necete drugacije. Otvoreno ce vam sve da kaze, i da se rasciste neke nejasnoce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2