TOKOM VIKENDA ce ovi znaci iskreno uzivati, i moci da kazu da su dobili sto su i zeleli!

TOKOM VIKENDA ce ovi znaci iskreno uzivati, i moci da kazu da su dobili sto su i zeleli!

20. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Stizu vas vase brojne obaveze i ne znate kako cete dalje.Mozda bi bilo dobro da malo i predahnete.Pokazite  da  nemate snage da vucete vise za dvoje. Do sada ste vukli tezak teret, sada ce partner morati da preuzme deo obaveza.

 

SKORPIJA

Pokazite da znate sta se desilo i sta je ono sto morate dalje. Neko vas je uzeo na zub, a vi pokazite da gresi.Nemojte da mu se suprostavljate, no samo mu pokazite cinjenicama. Vreme je da shvati koliko gresi.

 

STRELAC

Ne znate sta vas je sada snaslo, ali svakako da neka ljubav jeste.Bas kao da se zajubljujete,a unapred se osecate porazeno. Zasto se ponasate tako pesimisticno unapred, pre nego ste i pokazali svoje simpatije?

 

JARAC

Svidja vam se neko i stalno pokusavate da vam bude u blizini. Posto ste vezani radnim zadacima, stalno cete se praviti da vam nesto nije jasno.Bice to lep nacin da vam pravi drustvo. Vi trazite nacin da vam bude u blizini, ali je vreme da pokazete istinu zasto.

 

VODOLIJA

Niste svesni nekih svojih propusta ali cete ih uvideti. Vreme je da budete spremni da se okrenete napred. Jedna osoba ce vam izjaviti ljubav, a to ce vas jako iznenadiiti.Nikada niste svesni da pomislite da bi sebi tako nesto dozvolila.

 

RIBE

Ljubav i obaveze kod vas mogu i zajedno i odvojeno.Zato neka se vasi prijatelji ne cude sto ste spremni da radite i ujedno odrzavate vezu. Vi to sve uspevate i na vreme i vrlo uspesno, pa vam na tome zavide svi.

Stranice: 1 2