Na snazi je RETROGRADNI MERKUR i ovo je  PRAVA ISTINA o tome sta ceka tvoj znak do 14. maja!

Na snazi je RETROGRADNI MERKUR i ovo je PRAVA ISTINA o tome sta ceka tvoj znak do 14. maja!

22. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Necete imati nekih vecih posledica, ali cete se morati miriti sa nekim istinama. Bili ste nesigurni i imali ste dileme i nedoumice po pitanju licne srece. Mnoge ste sanse propustilii vreme je da  sada budete svesni.Vreme je za vase samopouzdanje.

 

SKORPIJA

Do skora vam je bilosve idealno i kao da str ziveli u nekom snu.Islo vam jekakoste hteli, a sada ce da se napravi rez. Retrogradni Merkur ce da  pocne delovati bas tako kakvim ga i zovu. Ovo ce za vas da bude haotican period i poslovno i emotivno.

 

STRELAC

Vodi vas ljubav premajednom jarcu i ne zelite da je bilo sta  kvari.Da ce vam biti tesko, svesni ste unapred. Imate brojne probleme koje cete nositi naplecima i tesko da cete svemu odolevati. Jedino vas hrabri ta ljubav, jer ako vam jarac bude podrska, sve cete prebroditi.

 

JARAC

Vreme je da nista na vas ne utice i da ne kunete ni planete, ni sudbinu.Vodice vas ljubav jednog strelca a posto ste dugo sami. Mada ce vam to biti nagrada za sva trpljenja,ipak cete morati da budete i podrska strelcu. Ako ga budete sledili, oboje cete biti srecni.

 

VODOLIJA

Nije vam bitno da li je grmljavina, ili je uticaj planeta! Uglavnomsve cinite po svome osecaju i tu ste oholi! Ne date nikome da vam stane na senku, makar i imao razlog.Sada je vreme da pocnete da merite po sebi! Pazite da vam se ne uzvrati za neka vasa dela!

 

RIBE

Nist svesni sta vas ceka a vreme je da pokazete da cete se nekako docekati na noge.Ma sta vas ceka vreme je da budete spremni da se okrenete svojim ciljevima. Ipak necete moci da budete tako sigurni da cete srediti jednu situaciju. Tice se jednog bika,i vi cete se muciti da vam se dodvori.

Stranice: 1 2