U danima pred vama, OVA TRI znaka ce moci reci da im je OSTVARENA najveca ZELJA!

U danima pred vama, OVA TRI znaka ce moci reci da im je OSTVARENA najveca ZELJA!

23. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste svesni sta vas ceka, a bice  da vas ceka svasta. Bice tu susreta, iznenadjenja i velikih pomaka. Vreme je da se okrenete napred i da se znaju vasi prioriteti.Najbitnije od svega je da ih vi sebi odredite.

 

BIK

Morate se malo osmehnuti, a ne biti negativni i nervozni. Verujte da vam osmeh lepo stoji i vreme je da se okrenete napred. Niste svesni  da je ovo pravo vreme za vase radosti. Ucinite sve sto vam je  potrebno i pocnite misliti pozitivno.

 

BLIZANCI

Mozda je vreme da se pomirite da niste uspeli u necemu. Ma kako da ste se trudili i ma sta da ste cinili, nije vam ispunjena zelja. Bas sada na ivici snage i predaje, vi cete konacno  moci da kazete da ste srecni i da vam se zelja ostvarila.Sledi preokret.

 

RAK

Niste znali da idete krivim putem i da vas je srce vuklo. Uprkos svim nastojanjima da se  oduprete njemu, niste mogli. Srce vas je vuklo ka nekome ko vas nije dostojan, pa ni vase paznje, a kamoli ljubavi. Vreme je za povlacenje.

 

LAV

Od vas se ceka da budete jakii stabilni i da pokazete volju. Neko je u vas zaljubljen i vreme je da mu date pristanak da vas voli.Ma da ste nesigurni, ipak cete  da mu uzvratite.Osecaj da cete biti voljeni, daje vam radost ispunjenja najvece zelje.

 

DEVICA

Upascete u dilemu koju ne znate resiti. Niti ste za vezu koja vas  ne ispunjava srecom, niti ste za raskid.Osecate se na slepom koloseku i ne znate sta je ispravno. Ako vam je za utehu nas savet, vi poslusajte svoje srce.Ono ce odluciti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2