Ribe i Vodolija ce dane do kraja sedmice pamtiti VECNO, a evo zbog cega!

Ribe i Vodolija ce dane do kraja sedmice pamtiti VECNO, a evo zbog cega!

25. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate da vam sledi nesto lepo, vesti ili nesto slicno.Ako cekate  neki glas, vas osecaj je dobar i ne  vara vas.O bilo cemu da se radi, zaista ce vam biti i krenuti na bolje.Dakle, ovi ce dani biti u vasem znaku.

 

BIK

Bicete preumorni, ali cete bar da uzivate u rezultatu.Bili ste prezaposleni ovih dana, ali sad vidite da je vredelo.Malo ste se izvukli iz kolotecine i tako ste sebe izvukli iz oklopa tmurnih dana. Bilo je i vreme.

 

BLIZANCI

Imate jedan odredjen plan koji unapred pravite za dane pred vama. Mozda je red da se malo odmorite i da predahnete, i tako ste preumorni. I jos nesto vazno, nemojte se nervirati ako ih sve ne ispunite.Nece biti smak sveta!

 

RAK

Srce vam se kida na komade, a da niste svesni zbog cega. Neko vas je povredio, a vi umesto da ne marite, vi jos i patite za njim. Sto je, tu je, i vi nemojte da patite zbog onog ko vas nije dostojno ispostovao,onoliko  kako ste vi njega!

 

LAV

Naredni dani  ce vas uciniti vaznijim, a videcete i zasto. Vase srce ce zakucati jace  jer cete osetiti dolazecu ljubav. Osoba u koju cete se zaljubiti postace centar vaseg zivota.I zato vam naredni dani donose prelepa desavanja.

 

DEVICA

Vec ste dovoljno jaki da istrajete  i da se borite za svoje zelje. Ono sto vam nije uspelo, sada cete imati sanse  da se snadjete u tome. Dugo ste pokasavali da delujete preko pogleda  sto vam nije uspelo.Vreme je da budete otvoreni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2