Ribe i Vodolija ce dane do kraja sedmice pamtiti VECNO, a evo zbog cega!

Ribe i Vodolija ce dane do kraja sedmice pamtiti VECNO, a evo zbog cega!

25. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Delujete mocno i vreme je da budete spremni za nove korake. Nemojte da se vracate na  stare   korake koji su ostali za vama. Sada idete u buducnost i vreme je da se njoj i okrenete u potpunosti. Jasno i bez osvrtanja i poredjenja osoba i situacija.

 

SKORPIJA

U zadnje vreme se zanosite nekim nevaznim stvarima ,a one  bitnije  zapostavljate. Pazite sta cinite i pitajte se i zasto to cinite!?Morate se polako poceti da okrecete nekim boljim i vaznim i stvarima i koracima.Vodite se  istinom, a ne zabludom.

 

STRELAC

I vi cete biti u zabludi ovih dana pa ce vam se morati  razbistriti misli. Zasto neke misli stalno drzite u pripravnosti, kao da se ih bojite?  Pogledajte oko sebe i uzmite cinjenice oko sebe u obzir. Istina je ono sto je tu, ne mozete joj pobeci.

 

JARAC

Vasa  ponuda jednom kolegi za radne obaveze vazi i dalje. Ipak ga morate unapred  obavestiti da je na  potezu samo rad, i da se tu ne oslanja na vase prijateljstvo.To morate da odvojite na stranu  bez obzira koliko ste dobri prijatelji.

 

VODOLIJA

Vasa veza je na strani ljubavi i budite spremni da joj posvetite paznju. Nemojte da zanemarite osecanja srca. Gledajte da budete spremni da date sve od sebe kako biste uspeli u danima koji slede.Nece biti lako, ali cete uspeti i ovo ce biti dani za pamcenje.

 

RIBE

Pred vama su dani koje cete vecno pamtiti.Bice to dani vase neocekivane srece  koja ce vas radovati.Vreme je da budete otvorenog srca i pokazete svu ljubav koja u srcu lezi.I vase voljeno bice ce uzvratiti istom merom.

Stranice: 1 2