CETVRTAK ovom znaku  donosi SLOMLJENO SRCE, a jednom drugom POMIRENJE sa bivsom!

CETVRTAK ovom znaku donosi SLOMLJENO SRCE, a jednom drugom POMIRENJE sa bivsom!

26. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne slutite da ce vas danas  neko jako povrediti i slomiti vam srce. Niste se mnogo nadali ovoj vezi, niti ste ocekivali nesto posebno od nje. Ali svakako da ste  iznenadjeni onim sto sledi, jer tome se ipak niste nadali.

 

SKORPIJA

Vazno je da stvari drzite  pod kontrolom, pa makar i onom kakvu vi zelite. Verujte da ce vam krenuti drugacije i da necete znati sta se desilo. Ne mozete ocekivati da sve bude po vasem, jer  situacija se za cas promeni.

 

STRELAC

Ocekujete da vase srce  ide putem koji  vas vuce ka jednoj ribi. Pokazite da se  i ono moze prevariti, pa zato pre razmislite, nego joj podjete.Ocekujte da ce vas ignorisati pre nego sto vas i primeti, a kamoli ukaze svoju paznju.

 

JARAC

Srce vas vuce u smeru jednog ovna koji vam se svidja. Primetili ste da niste jedini, jer vam je suparnik jedan mocni strelac. Na vasu srecu i vase veliko iznenadjenje, ipak ce izabrati vas. Danas je vas najsrecniji dan i vi cete biti srecnik dana.

 

VODOLIJA

Dok se trudite da bude po vasem, i da cinite sta vam je volja, neko samo posmatra.Vreme je da vas iznenadi kao sto nije nikada do sada. Suprostavice vam se i naterati na priznanje da gresite i opet, i previse. Ostace vam samo da se povucete nazad.

 

RIBE

Vasa bivsa ljubav  je ostala  iza vas, ali danas sledi veliki preokret.Vi niti se nadate  susretu samo, a kamoli opet pomirenju.Vreme je da ovaj dan donese pomirenje sa vasom bivsom. Valda ce iznenadan susret sam od sebe to da ucini.

 

Stranice: 1 2