Pred ovim znacima je sreca u ljubavi koja ce promeniti mnogo!

Pred ovim znacima je sreca u ljubavi koja ce promeniti mnogo!

26. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate da ne znate da prepoznate svoju srecu. Cas volite jednu osobu, cas odustajete od nje! Odlucite se ko vam se svidja, i da li cete sa njim u vezu. Ne dajte da vasa osecanja cas zive, a cas  se gube u vasoj nedoumici.

 

SKORPIJA

Nije vas zadesilo nista sto niste hteli, jer vi donosite odluke. Sami ste  sebi krivi za neke svoje reakcije i reci koje nisu bile na mestu.Vreme je da se zapitate sta se desava sa vasim osecanjima. Ne mozete tako brzo prestati da volite.

 

STRELAC

Odavno vas neko posmatra i neko prica o vama. Ponasa se kao da zeli sve da zna o vama, pre nego se sa vama upozna. Verovatno da zeli neku dublju vezu, pa zeli biti uveren da ne gresi. Svidjate mu se i uskoro ce vam prici.

 

JARAC

Ako samo pokusate da se  ponasate neodlucno, jedna ce vodolija da odusta od vas. Svidjate joj se, pa joj ulijte  i hrabrosti i samopouzdanja. Vreme je da joj budete vetar u ledja, i uverena  da je i vi simpatisete. Tek ce tada biti ohrabrena.

 

VODOLIJA

Neko vam se jako svidja, ali cekate njen znak. Bas stalno pratite njene poglede, ne bi li u njima otkrili osecanje simpatije. Ocekujete da ce vam uzvratiti simpatijom i tako vas ohrabriti da joj pridjete punog srca i bez ustrucavanja.

 

RIBE

Sreca vam je sudjena sa jednoj devicom, a  jos se niste uverili.Cekate na njene korake, koji ce da promene mnogo toga. Tako cete da budete slobodni i neoptereceni  nekim slicnim dilemama. Uskoro cete se naci na istim talasnim duzinama.

Stranice: 1 2