Rak raspolozen, Lav tuzan, Skorpija pocinje nesto novo, Jarac zeljan necije paznje i ljubavi…

Rak raspolozen, Lav tuzan, Skorpija pocinje nesto novo, Jarac zeljan necije paznje i ljubavi…

26. travnja 2023. 0 By Maja

Tokom nedelje mnogo toga ce se desavati u zivotima nasih zodijaka. Saznajte sta vas ocekuje u danima koji su pred vama.

 

OVAN

Tokom nedelje vi cete imati mnogo razloga za srecu. Na poslovnom polju sve se odvija onako kako ste zeljeli ali i na  polju ljubavi samo ce vam velika sreca biti naklonjena. Vrijeme je za veliku srecu u vasem zivotu.

 

BIK

U danima koji su pred vama jedna osoba vam priznaje svoja osjecanja ali vi necete biti sigurni u svoje emocije. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti razlog da razmislite os svemu jer jos uvijek ste previse vezani za svoju bivsu ljubav.

 

BLIZANCI

Tokom nedelje vas ocekuju mnoge obaveze ali vi cete pronaci nacin da napokon budete samo sretni. Koliko god obaveza pred vama bilo, vi cete zeljeti da budete samo sretni i to ce vam i poci za rukom.

 

RAK

Tokom nedelje vas prati predivno raspolozenje jer ce vam mnogo toga polaziti za rukom.  Velika sreca na poslovnom polju je pred vama ali i sa voljenom osobom vi cete samo za srecu znati. Vase dobro raspolozenje nista nece moci da narusi.

 

LAV

Pratice vas tuga jer ste propustali sanse koje niste smijeli propustiti. Bivsa ljubav vam je pruzala sansu za sansom da vasu vezu izvedete na pravi put ali vi ste imali svoje planove. Tokom nedelje vi cete morati sa svojom tugom da se izborite.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer tokom nedelje vas ocekuje velika novcana sreca. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti i vi za probleme necete znati. Sreca je na vasoj strani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2