Izaberi SIMBOL LJUBAVI i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU  do KRAJA GODINE!

Izaberi SIMBOL LJUBAVI i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE!

27. travnja 2023. 0 By Admin

2. BURME

Vama u zivotu velika ljubavna sreca nije bila naklonjena. U vasem zivotu su vladala razocarenja koja su vam lomila srce, ali vi nikada niste prestali da se nadate svojoj sreci. Jako vam je bitno da u zivotu postignete ono sto zelite jer vi ste osoba koja samo zeli iskrenu ljubav na svojoj strani. To je sve sto zelite jer razocarenja i suza vam je i previse. Ne zelite da tugujete vi zelite da buete sretni. Do kraja godine vi cete upoznati osobu svog zivota.

Pred vama je velika sreca jer vi cete upoznati osobu koja ce vas zivot promjeniti iz korijena.

Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom koji ce sve da  promjeni u vasu korist. Velika sreca vas ocekuje koja ce vam mnogo toga u zivotu omoguciti. Bicete sretni kao nikada do sada jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku ljubavnu srecu donijeti. Napokon cete na svojoj strani imati osobu koja ce vas iskreno voljeti i koja vas nikada nece razocarati.

3. SRCE

U vasem zivotu sreca voljene osobe vam je na prvom mjestu. Vi ste uvijek zeljeli da sa voljenom osobom budete samo sretni i mnogo cinite za tu srecu. Vi volite iskreno jer vas partner je vase sve na svijetu. Ali upravo ta osoba ce vam do kraja godine slomiti vase dobro srce. Pred vama je naime raskid, a sve zbog toga sto ce vam voljena osoba priznati da vas vise ne voli.

Vas parnter ce se naime zaljubiti u jednu drugu osobu sa kojom ce zapoceti novi zivot.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer tako nesto od svog partnera niste mogli ocekivati. Pred vama su desavanja koja vam donose tugu, ali vi necete dozvoliti da ona dugo vlada u vasem zivotu. Vi cete tugovati ali isto tako cete znati da vi zasluzujete iskrenu ljubav  jer i vi sami ste jedna iskrena dusa. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti.

Stranice: 1 2