U sledecih sedam dana, slede velike igre sudbine, i jednom znaku nece biti lako da se pomiri sa sudbinom!

U sledecih sedam dana, slede velike igre sudbine, i jednom znaku nece biti lako da se pomiri sa sudbinom!

27. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase brojne obaveze cekaju i tu nema odlaganja. Sve je do vas i do vasih  snaga, ali  morate dati sebi  pravac  i odrediti cilj. Idite polako, deo po deo i odlazite na stranu ono  sto je manje bitno i skoro nevazno.

 

BIK

Dugo ste se izlezavali i tako ste nagomilali brojne obaveze. Mada ste u situaciji, koja ce za vas biti nemila, morate  da shvatite da se stvari uozbiljile.Sada ste  pretrpani poslom i morate zapeti kako biste  sve postigli.

 

BLIZANCI

Sve sto morate ovih dana da zavrsuite, vec ste napravili plan. Uvek se drzite plana  i strogo se trudite da ih ispostujete. Bas zato sto se drzite plana, zato i uspevate da otaljavate na vreme. Mnogi vam zavide  na  tome.

 

RAK

Uvek ste vredni pa cak i sada, jer cete imati sansu da pokazete svoj rad. Mnoge hvale ce u sustini, biti samo lepe reci na racun vaseg rada.Mada ste ponosni zbog toga, ipak cete se radovati. Konacno da vas neko ne iskoristi,  nego pohvali od srca!

 

LAV

Do sada ste odlagali mnoge stvari ali sada ste u prituzbi. Kolege vas vec ogovaraju  da zaostajete, a nadlezni ce vas kritikovati. Zato se uozbiljite, i pocnite savesno i predano da radite.I ako se ispravno postavite, stici cete sve!

 

DEVICA

Bas se nadate da budete upozoreni na prijavu novog radnog mesta. Ukazace vam se dugo zeljena sansa, i to ce biti  i vas cilj ovih dana. Vec odavno navijate za promenu radnog okruzenja, koje ste i najavili kolegama.U jednim ocima cete procitati tugu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2