Saznajte koga ceka nova ljubav, koga raskid, a kom ce faliti para!Istina o vasoj buducnosti!

Saznajte koga ceka nova ljubav, koga raskid, a kom ce faliti para!Istina o vasoj buducnosti!

27. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mada je kraj godine dosta daleko, za vas su neki ciljevi blizu. Sve ono sto niste mogli u prosloj, u ovoj godini cete se truditi da uradite. U vase planove se ubraja i jedna osoba, i ako je ne osvojite, ostale uspehe necete ni racunati!

 

BIK

Vreme je da se zaljubite i budete kao i vecina mladih oko vas.Vama treba trajna i iskrena veza koja ce promeniti sve vase prethodne tokove. Ipak, ma sta da uradite, vi ne znate da ekonomisete i vama ce tokom cele godine faliti para.

 

BLIZANCI

Osecate veliku tugu i bes, ali onaj zivotni, kada nesto ne uspete, pa vas zaprati osecaj da ste nesrecni. Mozda je vreme da pokusate da izbijete iz glave lose misli i da se pocnete boriti. Imali ste lomova i imacete ih jos, ali cete uspeti da slozite stvari na svoje mesto!

 

RAK

Vi ste tuzni i pretuzni,ali i pomireni sa cinjenicama. Glavom zid ne mozete razbiti  i vreme je da se pomirite sa necim. Vasa je sreca da ste razumni i da cete se boriti da pronadjete mir u dusi.Zbog jednog neresivog problema, vas partner ce vam biti podrska.

 

LAV

Ako uspete da ispravite jednu gresku, sve ce biti dobro. Za sada ne znate kako da savladate neke probleme, pa se predajete unapred. Ne smete se predati sve do susreta sa bivsom,  i ne pokusate da zavrsite davno zapoceti razgovor.

 

DEVICA

Sve merite po trenutnim danima i sebe proglasavate u skladu kako se oni odvijajiu. Cas ste tuzni, cas ste srecni, ali to nista ne govori  vama. Zato morate gledati malo sire na sve.  Jedna osoba vas zeli u blizini, i nastojte da je ucinite srecnom, bas kao i sebe!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2