Zao nam je,ali ovim znacima slijede suze! U danima pred nama ih cekaju velika razocarenja!

Zao nam je,ali ovim znacima slijede suze! U danima pred nama ih cekaju velika razocarenja!

27. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste uvijek imali velike planove kako na poslovnom tako i u vasem privatnom zivotu. Nikada niste sebi dozvolili da zavisite od drugih jer vi ste ponisna oosba koja zeli da sve postigne sama.  Nije vam to uvijek veliku srecu donijelo ali vi imate svoje stavove kojih se nikada necete odreci.

Vama je jako bitno da sve postignete sami jer su vas u proslosti mnogi uspjeli razocarati. Nadate se svojoj sreci i zelite da vam sve krene na bolje. Ali teski astro dani samo vam veliku tugu donose. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike probleme jer pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti.

Vi cete morati da se suocite sa desavanjima koja ce vam slomiti srce jer vi cete u danima koji su pred vama ostati bez vaseg radnog mjesta.

Nece vam biti lako jer i na polju ljubavi dolazi do problema koje necete znati kako da rijesite. Vas partner ce donijeti jednu odluku sa kakvom nikada niste mogli racunati. Ocekuje vas raskid sa osobom koju volite najvise, jer vama u danima koji su pred vama nista nece polaziti za rukom.

Vas ce samo velika tuga pratiti i ni sami necete znati kako da rijesite sve probleme koji ce biti pred vama.

Mnogo ce vam tesko pasti jer vi cete morati da se suocite sa desavanjima koja ce vam donijeti suze i nista vise nece biti kao prije. Mnogo toga ce se desavati sto vam nikako nece ici u korist jer pred vama je tuga sa kakvom nikada niste mogli racunati.

Stranice: 1 2