Nedelja ce biti NAJLEPSI DAN  u zivotu OVOG zodijaka jer mu sledi SUSRET za PAMCENJE!

Nedelja ce biti NAJLEPSI DAN u zivotu OVOG zodijaka jer mu sledi SUSRET za PAMCENJE!

29. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa ljubav  je na pomolu da vas zivot ucini lepim. Sledi vam jedan dan susret za pamcenje, pa cete biti iznenadjeni.Bice ovo vas najlepsi dan za pamcenje, pa cete uzivati i biti presrecni.Zasto, zbog koga i sta ce dalje biti, saznacete danas.

 

SKORPIJA

Imate druge planove za danas, u odnosu na neke prvobitne.Radujte se novim koracima koji mogu biti jako lepi. Na vama je da odlucite sta cete i kako da se postavite.Vreme je  da se samo drzite plana.

 

STRELAC

Zna se sta da cinite i kako se trebate postaviti u datoj poziciji. Pitanje je samo da li cete vi da postupite  onako kako treba. Vreme je da budete spremni  da zbog sebe postupite onako kako treba.  Zbog sebe, ne zbog drugih.

 

JARAC

Srce vas vuce ka jednoj osobi i vreme je da vas pocasti sreca.Iskreno se nadate da ce vam se posreciti i da cete danas imati dugo zeljeni susret.Vreme je da budete spremni i da se zna sta  vam je ciniti.Pustite da vas srce vuce.

 

VODOLIJA

Niste spremni da se okrenete dalje, a osecate da morate naciniti rez. Vreme je za odluke koje ste odavno izbegavali, i od kojih ste bezali.Vreme je da budete spremni da se sada osnazite i da donesete resenje za nesto sto dugo ceka na to.

 

RIBE

Osecate da ce ovaj dan da bude jako lep i povljan sto se tice emotivnog polja. Jedan ce vas rak iznenaditi svojom upornoscu da vas osvoji. Od vas se ceka da budete odlucni i da se zna sta cete dalje.  Sledi vam susret koji ce vas  obradovati  i probuditi neke nove emocije.

 

Stranice: 1 2