Sledi PONEDELJAK, 1.MAJ:Evo kako ce vam POCETI NOVA SEDMICA i NOVI MESEC!

Sledi PONEDELJAK, 1.MAJ:Evo kako ce vam POCETI NOVA SEDMICA i NOVI MESEC!

29. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Prvi dan u mjesecu maju vama ce donijeti predivna desavanja koja ce vam donijeti srecu kakva vam je i potrebna. Za probleme necete znati jer ce mnogo toga da vam krene upravo onako kako ste vi to zeljeli. Sreca je tokom 1. maja na vasoj strani.

 

BIK

Necete imati mnogo obaveza sto ce vam napokon donijeti mir koji vam je i potreban. Mnogo ste se trudili da vam sve krene na bolje, 1. maj vam donosi odmor koji vam je potreban. Vi cete sa desavanjima koji su pred vama biti samo zadovoljni.

 

BLIZANCI

Desavanja na polju ljubavi nece vam lako pasti. Prvi dan u mjesecu vama donosi velike ljubavne probleme koji ce vam jako tesko pasti. Ocekuju vas desavanja koja ce vam donijeti probleme kakvim se niste mogli nadati.

 

RAK

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni. Za probleme necete znati jer povodite jedan predivan dan koji ce vam samo srecu donijeti. Necete morati da se suocavate ni sa kakvim problemima sto ce vam se naravno mnogo dopasti. Bicete sretni sa svim desavanjima koji su pred vama.

 

LAV

Jedan predivan dan je pred vama kojeg cete provesti sa dragim ljudima. Vec duze vrijeme planirate da se udaljite od problema koji vas prate. 1. Maj ce vam pruziti priliku da samo uzivate sa osobama koje vam znace sve.

 

DJEVICA

Ocekuju vas promjene koje ce vam znaciti mnogo. 1. Maj ce vam donijeti iznenadnu novcanu srecu koja ce vam stici kao grom iz vedra neba. Vi cete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Sreca ce vas pratiti na svakom koraku.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2