Rak lepo raspolozen,Vaga donosi odluke, Sreca prati Jarca na svakom koraku, a Riba tuguje…

Rak lepo raspolozen,Vaga donosi odluke, Sreca prati Jarca na svakom koraku, a Riba tuguje…

29. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme  je da se obistine vase male zelje, jer vi ste jako skromni. Vec dugo vas posmatraju zvezde i dive se vasem strpljenju koje pokazujete. Resile su vas iznenaditi i nagraditi ispunjenjem vasih zeljica.

 

BIK

Ne znate ni sami sta se desava, ni sta ce biti dalje ,ali ce se neko jako radovati.Od vas zavise neki naredni dani i morate znati cilj. On svakako  podrazumeva da se rese sve vase dileme, u dogovoru sa jednim bicem.

 

BLIZANCI

Da ste najbolje, niste i ne mozete reci. Ali da ste daleko bolje i raspolozenije nego sto ste bili, to jeste. Iskreno se nadate iz dubine duse, da ce se stvari popravljati, i da ce sve krenuti jos bolje. Vec je krenulo sada, pa se nadate da ce  da potraje!

 

RAK

I vi ste lepo raspolozeni jer su konacno zaduvali neki prijatni vetrovi. Osecate se mnogo bolje, opustenije i konacno se u vasem srcu rodila nada.I ne samo nada da ce biti bolje, nego i vera u novo i lepse sutra. A dani pred vama donece lepe trenutke.

 

LAV

Vas osecaj  kajanja vas prati, ali ga odmah, cim nadjaca, smenjujete osecanjem ljutnje i besa. Besni ste na sebe sto ste dozvolili da vama ovladaju osecanja koja necete moci da ispunite.  Jos uvek gajite emocije prema onoj zbog koje ste i ljuti i besni!

 

DEVICA

Vi ste dobroga zdravlja, ali ono sto cinite sebi, nece vam ici u prilog. Ljutiti ste, pa ljutnju pokazujete besom. Ne valja vam to  sto cinite i vreme je da se  okanete takvog ponasanja. Samo mozete da narusite svoje zdravlje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2