Evo kojim znacima ce da se USKORO OKRENE KOLO SRECE-zivot im se mijenja!

Evo kojim znacima ce da se USKORO OKRENE KOLO SRECE-zivot im se mijenja!

30. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da idete za onim za cime vas vuce srce.Pocnite da sledite svoje korake koji vas vuku ka jednoj osobi. Zasto ignorisete ljubav i svoju zaljubljenost i zasto se protivite srcu? Njemu necete moci jos dugo naredjivati!

 

BIK

Niste u poziciji da birate sta cete raditi jer ste u novcanim problemima. Od vas se ceka da budete razumni i da prestanete da se ponasate kao da vam se moze. Vreme je da se urazumite i da svoju komplikovanu situaciju ne cinite jos losijom i komplikovanijom.

 

BLIZANCI

Niste svesni koraka koji vas vuku ka jednoj osobi. Nesvesno se opirete  da joj priznate da je cekate odavno.Vreme cekanja polako istice i budite spremni da se  udruzite osecanjima koja vas oboje vuku jedno drugome.

 

RAK

Sami sebe ste doveli u poziciju da sve mozete i da cinite sve i sto ne mozete. Neka se neke osobe pomire da vise ne mozete da radite i za sebe i za njih.  Vreme je da se zavrti kolo srece u vasem zivotu i da licno vi, menjate bas sve.

 

LAV

Tuga koja vas vuce u bedak, morace da prestane.Odmah se dozovite sebi i pokazite da vas  proslost vise nece dotaci.Okrenite se boljim stvarima jer pred vama je zivot.On nudi sve i svasta, a vi odaberite  ono sta je za vas.

 

DEVICA

Niste svesni da cete sami morati da cinite neke promene.Od vas se ceka da se okrenete ka odredjenim stvarima.Neka vasi ciljevi budu jasni, a ono sta zelite, nek bude vrlo konkretno.Jasno,otvoreno i bez skrivanja!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2