IZABERI DETELINU i saznaj sta ti sluti: Jedna je da sledi OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

IZABERI DETELINU i saznaj sta ti sluti: Jedna je da sledi OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

30. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI DETELINU BROJ 3

Vi koji ste izabrali detelinu sa cetiri lista, imacete velike probleme. Velike ce biti vase krivine i  putevi koji ce vas voditi ispunjenju zelja. Vasa detelina samo podrazumeva ljubav, a to znaci jednu osobu.

Od vas se ceka da budete uporni na tom putu, ali nece vam biti lako. Mi vidimo suze ljubavi koje cete proliti i koje ce biti cena vase srece. Necete lako preci prepreke do ljubavne srece, ali  ko je voleo da da nije patio i plakao? Ipak vam sledi iznenadjenje od osobe koju volite.

Bicete prijatno iznenadjeni i obradovani, i to ce vam dati snagu da sve prebrodite.Vase ce nade bitio ostvarene.Volecete i biti voljeni.Ipak sa nekim drugim,a ne od strane onog  za kojeg ste se borili.

AKO STE IZABRALI DETELINU BROJ 4

Vi koji ste izabrali detelinu pod rednim brojem cetiri, ljubomorno gledate na sve oko sebe.Od vas se ceka da budete  voljni da pazite na okolinu i one oko vas. Bicete vazni samo sebi i gledacete samo sebe da ucinite srecnim.

Od vas se ceka da budete razumni i da se okanete ljubomore. Niko vam nije kriv sto se morate suvise boriti za svoju srecu, i sto su svi oko vas mnogo srecniji od vas.Nema veze sto je tako, svako se bori, pa se borite i vi.

Vama sledi sreca, ali i trnovit je put do nje, a bice tesko da ga progazite. Ne zaboravite da sreca ima cenu.  Zato se borite za sebe i svoju srecu, koja ce biti dostizna, ali spora. Samo nemojte da gajite ljubomoru i da ljubomornim ocima gledate one srecne oko sebe.

Stranice: 1 2