Maj ce  nekome biti jako lep,a neko ce patiti kao nikada do sada!

Maj ce nekome biti jako lep,a neko ce patiti kao nikada do sada!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Datum koji ce obeleziti vas najsretniji dan, bice u drugoj dekadi meseca. Dakle druga  polovina maja ce vam doneti nesto vrlo lepo i jako znacajno. Ne znacajno samo za vas, nego i za vasu emotivnu vezu.

 

BIK

Vec ste u poziciji da se osecate srecnom i vas najsrecniji datum sledi ovih dana. Da vas jos malo drzimo u neizvesnosti, i da se lomite  o cemu se radi i kada? Ono sto jedino mozemo reci jkeste da se radi o novcu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ni vas ne bismo razocarli kada bi vam rekli da se radi  o uspehu. Za vas uspeh uvek podrazumeva neka novcana zarada. U naredna tri dana vec mozete ocekivati neki novac, primanje, zaradu ili nesto sporedno!

 

RAK

Mada je vas omiljeni broj trinaest, mnogi su vas zbog njega  smatrali  cudnom osobom.  Bice da je upravo zbog novcanog dobitka koji vam sledi. Neka se  ne brinete  za misljenja drugih. Vama sledi nesto jako lepo tog simbolicnog dana.

 

LAV

Ne znate sta se moze desiti ali ce vam deseti maj da bude prelep dan. Bice to vas najsretniji dan jer cete  saznati da ste voljeni. Partner je onaj koji daje ljubav i koji ce vas uciniti najsrecnjom osobom.

 

DEVICA

Vec ste se i do sada terali da iznesete osecanja partneru, umesto sto ih krijete.Dan koji budete izneli osecanja na videlo, bice vas najsrecniji datum u maju. Konacno ce i vasa ljubav da zaigra na sve karte, a mozda je i krunisete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2