Ova DVA ZNAKA se VOLE DO BOLA, ali im NIJE SUĐENO da OSTANU ZAJEDNO!

Ova DVA ZNAKA se VOLE DO BOLA, ali im NIJE SUĐENO da OSTANU ZAJEDNO!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

Vaga i jarac se ludo vole, ali zajednička sreća njima prosto nije suđena. Uvek će se naći neko, ko je spreman da ih rastavi. Takva ljubav je mnogima trn u oku, jer je skoro pa savršena. Kroz život oni se uvek vračaju jedno drugom.

Pokušavaju da sačuvaju svoju ljubav, ali sudbina prosto nije na njihovoj strani. Oni će se uvek boriti za svoju ljubav, iako su svesni da ona neće moći dugo trajati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali njima je samo dovoljno da budu zajedno, iako se to uvek završi sa suzama, i slomljenim srcima. Ljubav između vage i jarca će uvek postojati. I kada su im putevi udaljeni, oni misle samo jedno na drugo. Svoju sreću će uvek pokušavati da grade ispočetka, jer oni kao par ne odustaju. Istina je mnogi će uvek pokušavati da ih razdvoje, ali vaga i jarac će uvek pronalaziti put da budu zajedno. Njima to nije suđeno, ali kad se dvoje vole, pokušaće sve. Ako treba boriće se i protiv sudbine. Sudbina se igra sa ovim parom, ali njihova ljubav je toliko jaka, da će se oni uvek boriti protiv nje. Oni veruju u ljubav, iskrenu ljubav. Jer njihova jubav je takva.

Stranice: 1 2