ZENE koje su ROĐENE u MAJU su BOGINJE LEPOTE-stvorene za LJUBAV!

ZENE koje su ROĐENE u MAJU su BOGINJE LEPOTE-stvorene za LJUBAV!

2. svibnja 2023. 0 By Maja

Žena koja je rođena u maju je boginja lepote. Ona je tako lepa,  svaki muškarac bi  sve dao samo da bude u njenoj blizini. Njoj ni jedna nije ravna. Njena leota je krasi uvek.Ženi koja je rođena u maju nije potrebna šminka kako bi izgledalal lepo, ona je prirodno predivna žena. Muškarci je obožavajau, žene joj zavide. Ona je toga svesna, ali se na to neobazire. Ona ima svoj pravac, i svoj uspeh gradi sa poštenjem i velikm trudom. Žena koja je rođena u maju nije samo lepa, ona je i pametna. Ona zna šta želi, ona se za to što želi bori. Njen veseli duh samo   dodatno krasi njenu lepotu.

Vesele je naravi, i vrlo dobro ume da uživa u životu. Lepota je njoj mnogo bitna, ali ona je mnogo više od toga. Žena rođena u maju ume da voli kao niko drugi. Ona se za svoju ljubav bori, za svog partnera je spremna sve d učini. Njena ljubav nema granice, ona je uvek tu za voljenu osobu i u dobru i u zlu. Kada život postane teži, ona postane jača.

Ta žena nikada ne odustaje, ona je borac. Lepota kojom ona krasi je kao iz bajke. Naravno svaka žena je lepa, ali žene koje su rođene  u maju imaju tu posebnu lepotu koja se ne može porediti sa drugima.

 

Nastavak an sledećoj stranici….

Stranice: 1 2