Ova tri znaka ce do kraja meseca VRATITI u narucje bivse ljubavi!

Ova tri znaka ce do kraja meseca VRATITI u narucje bivse ljubavi!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Posvadjani ste sa partnerom i sada se vise i nadate da ce vam se vratili.Kako vas cak i ne zove, niti salje bar poruke, vi ste je ostavili u proslosti.Kao nesto dragoceno i nesto jako bolno. Verujte da ce doci do pomirenja u narednim danima, jer se bivsa vraca!

 

SKORPIJA

Da ste samo malo obazriviji, vec biste znali sta vam se sprema. Od vas se ceka da budete  spremni i za neka neprijatna iznenadjenja.  Da li ste ih osetili, da li su ona vec davno nastupila?  To niste smeli da sagledate, ali sada  moate da prihvatite.

 

STRELAC

Tesko se mirite, pa ste u vezi sa jarcem, jako razumni. Resili ste to, i cak i da  se dese neke lose stvari, prvo biste vi  probali da tolerisete ono sto se moze tolerisati.  Razumni ste do krajnje  granice i zato  ce i vas partner morati da pokaze razum.

 

JARAC

Vasa nezna  dusa i vase meko srce  bi se uvek probalo da miri, samo kada bi imalo sansu. I vi ste neko ko voli i pati, a i partner isto. Imate veliko razumevanje prema svakoj osobi, pa i prema nepredvidjenim situacijama.

 

VODOLIJA

Konacno ce se vasa bivsa  ljubav da vrati u vas zivot. Bice to za vas tako neocekivano, i za vase srce, zeljeno.  Konacno cete se okaniti nekih losih misli, pa ce vas poneti vase misli upucene jednoj osobi. Morate prizati da je ona  smisao vaseg ziovota.

 

RIBE

Bas sve sto se zbiva, za vas je to zivot i vreme je da se i prihvati i zivi.  Nista sto je dato  ne mozete  da  menjate, jer zivot je samo igra subine.Pred vama je nesto sto ce vas obradovati a to je druga sansa. Za vas licno je sansa da vam se vrati   vasa stara ljubav!

 

Stranice: 1 2