Blizi se vikend a evo ko mora biti oprezan tokom njegovog trajanja!

Blizi se vikend a evo ko mora biti oprezan tokom njegovog trajanja!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Trebali biste povesti vise racuna o sebi. Vreme je da odlozite obaveze jer ste planirali da radite bez prekida. Cemu sve to, cemu novci kad niste spremni da se  okrenete sebi licno? Vreme je da potrazite srodnu dusu.

 

BIK

Nije sve u poslu, a radite skoro za dzaba jer nemate cilja.Niste spremni da se okrenete necem odredjenom i konkretnom.Vase bauljanje u mestu, ovih dana ce vas ce vas kostati lose situacije. Tek cete shvatiti koliko ste propustili.

 

BLIZANCI

Planirali ste da se vase srce snadje pored jedne osobe. Zato pravite plan za izlazak u drustvo.  Kako samo mislite da ostane hladno i ravnodusno kraj jedne osobe koju zelite u blizini? Kada vas pogleda znacete sta ciniti!

 

RAK

Sledi vam najava nekih lepih desavanja.Mozda cete se radovati i sreci i ljubavi istovremeno.Jedan ludi i neocekivani susret ce da odledi vase hladno srce. I kako najava kaze, u najavi nova ljubav i pocetak boljih dana za vas.

 

LAV

Niste svesni sta propustate, ali sada ce biti kasno da mislite. Dok ste trebali niste znali i sada vas nista nece vratiti  nazad. Dani pred vama ce vam doneti tugu i neku vrstu nostalgije. Ne vredi ocajavati za onim cega nema.

 

DEVICA

Pokazite da cete se i dalje drzati pravila da nista necete preduzimati. Pustite da vidite kako ce se odvijati stvari i sta ce se desavati. Bice vam jasno kada budete trebali da uticete na njihov tok i kada ga usmeriti sebi u korist.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2