Do kraja prve polovine meseca, ova tri znaka ce OSTVARITI  SVOJ NAJVECI ZIVOTNI SAN!

Do kraja prve polovine meseca, ova tri znaka ce OSTVARITI SVOJ NAJVECI ZIVOTNI SAN!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se trudite vise, pa cete vise i da imate. Za ono sto ocekujete morate se boriti svim silama. Nemojte ocekivati  da se  desavaju lepe stvari a da ne mrdnete prstom.Morate biti i hrabri i odlucni.

 

BIK

Vase misli  ce vas  terati da se okrenete na drugu stranu. Od vas se ceka da se srede neke osnovne stvari koje vucete odavno.Ono sto je neresivo za vas, sada ce biti resivo po misljenju partnera. Dace vam predlog.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni sta vas nosi  i sta vas vodi  dalje. Od vas se ocekuje da pokazete  da ste voljni da znate sta vam je cilj.Od vas je sreca okrenula ledja, ali ce se pokrenuti neke nove stvari.Vre

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

me je da se okrene na bolje.

 

RAK

Tuzni ste i pretuzni zbog jedne  nove situacije i jako ste povredjeni.Vase srce vas vodi napred , i zelite da se okrenete  napred. Kao da nosite sudbinu da uvek budete   tuzni i da vam srce nikad ne ispuni sreca.

 

LAV

Mozda bas hoce  da vas snadje  nesto sto ni sami ne zelite. Desava se nesto  sto vas jako vredja  a ne mozete da kontrolisete. Kao da ste izgubili  poverenje partnera, i ne veruje vama, nego veruje drugima.Jako vas boli sto je tako.

 

DEVICA

Niste se nadali  onome sto vas  ceka ali cete biti jako  zadovoljni. Kako ste se plasili,  ipak ce sve da ispadne dobro.Vase srce ce se radovati  i vreme je da se  vasa radost pretvori u srecu. Zasijace bas kada joj se ne nadate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2