Evo sta vam donosi MESECNI HOROSKOP za MAJ sudeci po Kineskom horoskopu…

Evo sta vam donosi MESECNI HOROSKOP za MAJ sudeci po Kineskom horoskopu…

3. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Do kraja ovog mjeseca vi cete na svim poljima vaseg zivota samo sretni biti. Kineski horoskop otkriva da ce vama u narednom periodu sve da krene onako kako ste zeljeli. Pred vama su desavanja koja ce vam na poslovnom ali i na polju ljubavi samo dobro donijeti. Vi za probleme do kraja mjeseca maja necete znati.

 

BIK

Do kraja mjeseca vas ocekuje poslovni uspjeh koji ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja ce vam napokon donijeti napredaj koji vam je i potreban. Kineski horoskop otkriva da cete na svim poljima vaseg zivota samo sretni biti.

 

BLIZANCI

U periodu do kraja mjeseca maja vi cete morati da se suocite sa problemima na polju ljubavi koji ce vam jako tesko pasti. Pred vama su promjene koje ce vasu vezu dovesti na veliku probu. Ocekuju vas promjene koje ce vam donijeti tugu jer pred vama je raskid do kraja mjeseca maja.

 

RAK

Do kraja mjeseca vi za probleme necete znati jer po kineskom horoskopu ovo je vas mjesec velike srece. Na poslovnom ali i na polju ljubavi vama ce sve da krene samo na bolje. Sreca vas prati na svakom koraku koja ce vam znaciti mnogo.

 

LAV

Vi cete do kraja mjeseca samo za veliku srecu znati jer vama ce sve da krene onako kako ste zeljeli. Napokon cete uspjeti da ostvarite velike poslovne ciljeve koji ce vam samo dobro donijeti. Ocekuju vas predivne promjene koje ce vam mnogo toga omoguciti.

 

DJEVICA

Do kraja mjeseca maja polazi vam za rukom da ostvarite vece novcane dobitke koji ce vam znaciti mnogo. Sve ce da vam krene samo na bolje jer problemi ce vas na svakom koraku zaobilaziti. Kineski horoskop otkriva da ce vas tokom ovog mjeseca samo velika sreca pratiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2