LJUBAVNI HOROSKOP do 15. MAJA: OPSIRNE ASTRO PROGNOZE za SVAKI   znak zodijaka!

LJUBAVNI HOROSKOP do 15. MAJA: OPSIRNE ASTRO PROGNOZE za SVAKI znak zodijaka!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

 

 

LAV

Zauzeti:Lavovi su takodje resili da po strani ostave svu ljutnju i nesuglasice sa partnerom i da probaju da svoju ljubav ponovo izgrade od nule. To bi bilo idealno ukoliko se oboje potrudite da tako i bude. Znate koliko je potrebno da bi jedan skladan odnos funkcionisao , pa morate dati sve od sebe ukoliko zelite da to i potraja i na dalje.Samo iskren razgovor i mnogo razumevanja i imate osnovu na koju cete dalje graditi.

Slobodni:Dopada Vam se jedan drugi Lav. Ali sto je jako neobicno, Vi se brinete da li ste dovoljno dobri za njega. Vise samopouzdanja vam je potrebno, pa se nadajte da cete od 10-tog konacno skupiti hrabrosti i prici mu.

 

 

 

DEVICA

Zauzeti:Porodicni odnosi u prvoj polovini maja ce biti jako stabilni i bez vecih problema i trzavica. Po koja sitnija prepirka ce biti, ali bez onih vecih koje su obelezile dobar period ove godine koja je prosla.Prva nedelja maja ce doneti dugoocekivani mir. I dogovor izmedju vas i partnera da pokusate da popravite sve sto mozete da popraite da biste imali sansu da se malo i zblizite.

Slobodni:U prvoj nedelji maja mogli biste da upoznate jednu osobu u znaku Skorpije i da sa njom uzivate u mirnim i dugim etnjama i razgovorima. A negne oko 14-tog ocekujte promenu statusa.

 

 

 

VAGA

Zauzeti:Partner i vi iako ste mozda sada fizicki udaljeni jedno od drugog brinete jedno o drugoma. Vreme koje mozete provodite dopisivajuci se ili na skajpu da bar tako na neki nacin smanjite udaljenost koja je velika. Ali ne vbrinite vernost je ono sto je kod vas najbitnije. A poceteak maja ce vam doneti veliko iznenadjenje i posetu voljene osobe kada se najmanje budete nadali. iskoristite svaki tren koji budete mogli da uzmete za sebe pored mnogo obaveza koje vi budete imali.

Slobodni:Oko 8-og ili 9-tog maja vas ocekuje poznanstvo sa jenim Lavom koji je vec dugo predmet vaseg interesovanja.

 

 

 

SKORPIJA

Zauzeti:Idealan mesec, idealno vreme za ljubav. Sve sto vam je trebalo je samo par dana za vas i partnera. Da budete sami i daleko od vas i videcete koliko cete oboje biti zadovoljniji , srecniji i ispunjeniji. Iskoristite svaki dan odmora na koji biste mogli otici oko 2-og maja i sa partnerom “pobegnite” sto dalje od svega. Posvetite se svemu sto volite i prisetite se svega sta vas je spajalo i zbog cega ste uopste i zapoceli vezu.

 

Jake emocije su tu i ne dozvolite da ih nesto ubije i da izblede.

Slobodni:Ukoliko ste vec duzi period sami znajte da vam maj donosi jednu neobicnu osobu koja ce vas na samom pocetku iritirati, da biste kasnije shvatili da ne mozete da zamislite zivot bez nje pored vas.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3