Poceo  je zadnji mesec proleca, a evo ko ce do pocetka leta UZIVATI na SVIM POLJIMA…

Poceo je zadnji mesec proleca, a evo ko ce do pocetka leta UZIVATI na SVIM POLJIMA…

3. svibnja 2023. 0 By Maja

VODOLIJA

Uporni ste da ostvarite sve sto zelite, i nikad od svojih snova necete odustati. Veliki ste optimista, pa cak i kada vam je najteze. Ne zelite da se predate losoj sreci koja vas je znala pratiti jer vi se uvijek samo dobru nadate.

Mnogo toga vam nije islo onako kako ste zeljeli, ali do kraja proljeca sve se mijenja u vasu korist.

Velika novcana sreca je pred vama koja ce vam omoguciti da imate sve sto pozelite. Ni sami necete moci vjerovati koliko srece cete imati jer vi cete ostvariti jedan novcani dobitak koji mijenja sve na bolje u vasem zivotu. Pred vama je period u kojem cete samo za veliku srecu znati.

 

RIBA

Vi ste zodijak velikog srca, ali i neko kome velika sreca nije uvijek bila vjerna pratilja. Nije vam uvijek lako, posebno kada je novac u pitanju ne ide vam onako kako vi to ocekujete i zasluzujete. Ali nadate se sreci kao malo ko drugi i ona ce vas do kraja proljeca i pogledati. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer vi cete imati novca na pretek. Sve sto ste zeljeli vi cete i ostvariti. Vama ce i na polju ljubavi sve da krene samo na bolje. Prosto do kraja proljeca sve se mijenja na bolje kada ste vi u pitanju. Velika sreca ce vama biti naklonjena koja ce vam donijeti sve sto pozelite. Do pocetka ljeta niko sretniji od vas nece biti.

 

Stranice: 1 2