Vazno je reci da NECIJA BIVSA LJUBAV zeli jos jednu sansu,dok ce jednom znaku biti PONOVO SLOMLJENO SRCE!

Vazno je reci da NECIJA BIVSA LJUBAV zeli jos jednu sansu,dok ce jednom znaku biti PONOVO SLOMLJENO SRCE!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kako da se postavite, ali ce biti najbolje da se pretvarate. Susret sa vasom bivsom mora biti zanemaren sa vase strane.Pokazite da volite, a i koga! Ne dajte joj da ponovo unese svoje prste u vasu sadasnjost.

 

BIK

Ne znate kako je, niti gde je sada, a voleli ste je ludo. Mozda se i ona oseca isto, a da na to nikada niste ni pomislili. Vreme je da se zapitate sta biste ucinili da se sretnete?Nikad se ne zna sta nam nosi noc, a sta novi dan.

 

BLIZANCI

I vi ste voleli i imali ste neke svoje bivse ljubavi. Mozda ste bili mudri sto ste ih ostavili u lepoj uspomeni. Vasi slucajni susreti su postali  prijateljski, jer jasno da volite nekog drugoga.Ipak se secate bas svega sto vam se desavalo.

 

RAK

Suvise ste setni, suvise romanticni i emotivni da biste mislili o bivsim ljubavima.Dok drugi tacno znaju da se cesto sete, vi ne zelite nikada.  Tesko biste podneli da vam se desi susret sa nekom od njih. I na vasu srecu,i nece nikada!

 

LAV

Verujte da ce se vasa bivsa ljubav uskoro pojaviti ponovo. Verujte da zeli jos jednu sansu da joj pruzite. Razmislite sta se desilo, zasto i cijom krivicom? Samo od vaseg odgovora i delom i osecanja, zavisice  da li cete joj dati priliku.

 

DEVICA

Neko vas ceka i vreme je da mu hitate u susret. Tek cete se moci sresti taman na pola puta. Mudri ste i necete prvi pokazati koliko vam nedostaje.Od vas se ceka da pokazete i da ne gusite osecanja, jer cete i vi cuti  lepe reci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2