Vazno je NE OBECAVAJTE ono sto ne mozete ispuniti-nekome cete SLOMITI SRCE!

Vazno je NE OBECAVAJTE ono sto ne mozete ispuniti-nekome cete SLOMITI SRCE!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste svesni sta vas ceka, ali nece bas sve biti tako lose.Imacete i sitnih radosti i malih neprijatnih situacija. Morate traziti izlaz tako da ne zapadnete u jos gore prilike.Od vas se ocekuje da postupite razumno, bez obzira ko je u pravu.

 

BIK

Necete se moci snositi zbog sitnih radosti koje vas cekaju. Mali priliv novcanih sredstava i tome slicno, doci ce vam kao lutrija. Nemojte se zavaravati da ce partner da se primiri sto ga izvodite u drustvo jedan dan.

 

BLIZANCI

Pokazite da cete zastititi svoga partnera od svega, pa i od obaveza. Vase srce ga zeli kao ukras i takose i ponasajte prema njemu. Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Tako mozete slomiti srce onog ko vas voli.

 

RAK

Danas necete nista pokusavati, no cete se smiriti i necete delovati. Cekajte da vas partner pokaze svoje planove i da jasno odredite sta vam je ciniti.Odavno trebate da nesto resite,ali ste resili da se oslonite na njega.

 

LAV

Vasa je odluka sta cete dalje i kako cete postupiti.Nemojte da ulazite u nesto sto necete  moci da ispratite. Vase ljubavne prilike nisu za pohvalu  i morate  se snaci u onome sto vas danas ceka. Ucinite ih boljim!

 

DEVICA

Ne mozete da se  udruzite sa jednom osobom, mada vam nudi drustvo.Vasa su osecanja mnogo jaca prema njoj i ne znate kako da se postaviti. Ili  cete danas izneti svoja  osecanja ili ce se vasa osecanja ugusiti u cutanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2